3D Scannen

PROTOTYPES | PROEFSERIES | UNIEKE PRODUCTEN

DIMARCO

3D SCANNEN

Bij Dimarco kunnen wij nu ook 3D scannen. Met onze handscanner kunnen wij objecten en voorwerpen voor u 3D scannen. Deze handscanner kan op locatie worden ingezet en kan door middel van onze software bewerkt en aangepast worden.

Doordat wij natuurlijk ook 3D printers hebben bieden wij de mogelijkheid om de scans ook te printen en eventueel na te bewerken en af te lakken. Wij hebben zeer grote printers die tot 2 meter hoog kunnen printen!

Heeft u een of meerdere objecten die u graag wilt laten inscannen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs om de mogelijkheden van 3D scanning te bespreken.

Wij maken gebruik van de ”Artec Eva”. Deze 3D-scanner is ideaal voor het maken van een snel, gestructureerd en nauwkeurig 3D-model van middelgrote objecten zoals een menselijke buste. Het scant snel en legt nauwkeurige metingen vast in hoge resolutie.
Gebaseerd op veilig te gebruiken gestructureerde licht-scantechnologie, is het een uitstekende allround oplossing voor het vastleggen van objecten van vrijwel elke soort.